Hol érdemes megvenni a The Sims 4 játékot?
2020. április 22. írta: JuccY

Hol érdemes megvenni a The Sims 4 játékot?

sims_buy.jpg

 

Sokan mondják, hogy drága megvenni eredetin (Originről) a Sims 4-et és hogy nem éri meg. Most hoztam nektek néhány oldalt, ahol ezt olcsóbban tehetitek meg. Valamint mindig figyeljétek az akciókat! Ugyanis volt már, hogy éppen originen volt a legolcsóbb megvenni egy kiegészítőt.

 

Első helyen, amit leginkább ajánlok személyes tapasztalataim alapján

INSTANT-GAMING

Regisztrálni kell, mint minden ilyen oldalra. Bal oldalt le tudod szűrni, hogy milyen platformra keresel játékot. Nekünk itt most az Origin-t kell bejelölni. Aztán fent a keresőben beírod, hogy Sims 4. Kiadja a találatokat és eldöntheted melyiket vennéd meg. Euroban írja ki, tehát át kell számolni, hogy tudjuk mennyi az annyi. Miután vásárolsz valamit a kódot ezen az oldalon fogod megkapni a My orders fülön.

Második oldal, amit ismerek

G2A

Ide is regisztrálni kell, viszont itt mikor veszel valamit, e-mailben fogod megkapni a játék kódját. Személy szerint én nem ajánlom ezt az oldalt, volt pár kód ami eltűnt aktiválás után és vehettem meg újból... Viszonylag olcsó, de nagyon oda kell figyelni, ha rászánod magad, hogy innen vásárolsz!

Legújabb oldal, amit felfedeztem

ENEBA

Ezt az oldalt még nem ismerem, nem vásároltam innen ezért véleményt nem tudok mondani. Utána lehet olvasni a tapasztalatoknak.

 

Aki pedig a CD-s verziót preferálja annak ajánlom a konzolvilágot, vagy az alza.hu-t.

További oldalak: 
-codeshop.hu
-emag.hu
-mediamarkt.hu

 

Mindig figyeljetek oda, mit vesztek meg és kitől! The Sims 3-hoz is ugyanezek az oldalak élnek. Remélem tudtam tanácsot adni. Jó játékot! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juccy-sims.blog.hu/api/trackback/id/tr4815631856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása